Maverick

Maverick

Wie zijn wij?

Maverick is gespecialiseerd in het realiseren van gedragsverandering. Dat doen wij door sociaal psychologische technieken op creatieve wijze in praktijk te brengen (nudging). Wij spelen daarmee in op de veelal onbewuste totstandkoming van gedrag. Maverick werkt onder andere voor de gemeente Rotterdam en de Politie.

Organisatiegegevens

Maverick | Nudging & Behavioural Change

Contactpersoon

Rick Baggermans
06 - 29 29 05 32

Kosten

(naar schatting / ter oriëntatie)
€ 750,- voor een dagdeel (1 – 20 pers.)

Meer informatie

www.maverickconsultancy.nl
info@maverickconsultancy.nl
06 - 29 29 05 32

Werkvorm Workshop

Het is mogelijk om voorafgaand aan de workshop een vooronderzoek of quickscan te doen om het huidige gedrag in kaart te brengen. Wij presenteren de resultaten en geven concrete tips en adviezen om direct verbeteringen door te voeren.

Omschrijving

In deze interactieve sessie nemen de gedragsspecialisten van Maverick je mee onder de oppervlakte. Als sociaal psychologen weten wij als geen ander dat 90% van ons gedrag onbewust tot stand komt. Maar hoe gaat dat nou in zijn werk en wat heeft dat voor invloed op de meldingsbereidheid? Dat leer je hier!

De gehele dag bewust nadenken over wat we wel of niet doen kost ons teveel energie. Het brein heeft daarom slimme trucjes en vuistregels ontwikkeld om snel informatie te verwerken en beslissingen te nemen. Maverick kent deze trucjes en vuistregels en gebruikt die om gedrag te veranderen. Die kennis delen wij graag. Zo wordt duidelijk waarom mensen wel of juist geen melding van agressie maken en hoe ze gestimuleerd kunnen worden om dat wel te doen.

Wat levert het op?

Deelnemers krijgen inzicht in de onbewuste totstandkoming van gedrag en de gevolgen die dat heeft voor de meldingsbereidheid. Tegelijkertijd leren deelnemers hoe ze enkele basistechnieken uit de sociale psychologie toe kunnen passen om de meldingsbereidheid verhogen.